Mob: 06-50 60 70 12
Waarom Doggies?

Meer dan 10 jaar actief

an image

Vergunning voor het Amsterdamse Bos

an image

Korte reistijden

busje
Contact Info

Doggies
Centraal voor Amstelveen


an image
Marie Baronlaan 51
1183 WX Amstelveen
Email: doggies1@xs4all.nl

Tel: 020-4537863
Mob: 06-50607012

Doggies honden-uitlaatservice voor Amstelveen

Informatie

Doggies Honden-Uitlaatservice biedt uw hond datgene wat hij nodig heeft. Anderhalf uur spelen, ravotten en zwemmen met kameraadjes in het bos. Door intensief contact met andere honden worden de sociale vaardigheden van uw hond optimaal op peil gehouden. Uw hond leert op natuurlijke wijze hoe hij zich in een roedel dient te gedragen.

U kunt Doggies inschakelen als u bijvoorbeeld te weinig tijd heeft. Maar ook als u slecht ter been bent of een dagje uit wilt gaan. Nadat er telefonisch een afspraak gemaakt is komt Doggies bij u thuis voor een intake gesprek en om kennis te maken met uw geliefde hond in huiselijke kring. Na deze kennismaking kunnen we een afspraak maken voor een proefwandeling.

De honden die met Doggies mee mogen, moeten gezond en gehoorzaam zijn, verder dienen de honden de verplichte inentingen gehad te hebben. In het bos kijken we of uw hond in de groep past en zich prettig voelt. Mocht uw hond zich niet prettig voelen dan kunnen we u ook privé-wandelingen aanbieden.

Honden zijn van nature gezelschap dieren en gewend aan het leven in een roedel. Het is dus voor honden niet leuk om de hele dag alleen thuis te zijn. Elke hond zou zich dagelijks tenminste een uur tot anderhalf uur moeten kunnen uitleven. Dat betekent vooral ook nieuwe vriendjes maken met andere honden.

Uw hond wordt s'ochtends of s'middags thuis opgehaald en naar het bos gereden waar het zich heerlijk anderhalf uur kan uitleven. Voor drinken en snacks wordt gezorgd. Uiteraard rijden wij in een goed uitgeruste bus voorzien van airconditioning. Aan het einde van de wandeling worden ze moe en voldaan weer thuis afgeleverd.

neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

  • Bel voor een gratis proefwandeling van 2 uur !
  • 06 - 50 60 70 12